FAQ

Alla våra städare är erfarna och utbildade inom hemstädning. Alla anställda går igenom bakgrunds- och säkerhetskontroller för att säkerställa säker städning och att kunden alltid är nöjd med uppnådda resultat.

1.Måste du vara hemma under städningen?

Ja, du kan vara hemma. Vi rekommenderar dock att du träffar din städare för första gången, du kan visa ditt hus, lägenhet och berätta om dina önskemål med städarbete. Senare är det ditt val om du vill stanna hemma eller inte.

2. Hur lång tid innan måste jag boka?

Vanligtvis mellan 2-20 arbetsdagar.

3. Kan jag byta städare?

Ja, om du inte är nöjd med städarens arbete kan du byta. Maila till vår kundtjänst eller ring oss direkt så hittar vi en lösning som passar dig.

4. Vad händer om städaren kommer för sent?

Vid eventuella förseningar kommer vi att meddela dig så snart vi kan och lösa det utifrån vad som passar dig bäst. Om städaren är sen på grund av allvarliga skäl kan vi skicka en annan städare till dig eller flytta städningen till en annan dag. Vi kan alltid komma överens och du kan alltid välja.

5.Hur redigerar eller annullerar jag min beställning?

Du kan enkelt avboka eller boka om din städning när som helst. Om du vill avboka en bokning måste du göra det minst 24 timmar innan din bokningstid. Annars får du betala en avbokningsavgift på 400 kr.

Kontakta kundtjänst, via mail eller ring. Vår tjänst är tillgänglig 7 dagar i veckan mellan 07:00 och 20:00.

6. Får jag samma städare vid varje besök?

Vi gör allt för att våra kunder ska ha samma städare varje besök. Det finns dock faktorer som semester, sjukdomar, eller andra oförutsedda fall, då skickar vi en annan städare till dig. Vi kommer alltid att informera våra kunder om förändringarna och orsakerna till det.

7. Om jag inte vill att rummet ska städas?

Stäng dörren till alla rum du inte vill ha städat, så fokuserar vi vår energi på allt annat du vill ha städat.

8.Tar du med dig egen städutrustning?

Inte nödvändigtvis. Om kunden har egna städprodukter som hen gillar städar vi efter kundens önskemål. Men vi kan också ta med våra egna rengöringsprodukter. Allt detta inkluderade en flyttstädning också.

9. Hur kan jag betala?

Vi accepterar betalning via bank- eller kreditkort, banköverföring, Swish eller kontanter. Du betalar först efter att tjänsten är helt utförd. Alla transaktioner är krypterade för din säkerhet och vi sparar aldrig några kortuppgifter.

10.Har du en fråga som inte har fått svar?

Vänligen kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig.